Två dagar i Paris


I fredags eftermiddag åkte jag till Paris och mötte 18 ° & sol, sååå fantastiskt underbart! Åkte direkt till varuhuset La Fayette för att springa runt några timmar och känna av trenden & vad som gäller ( hänger i sen jag jobbade som designer)! Möttes direkt av detta dukade bord, personen på bordet är en skyltdocka. På varje tallrik låg olika hanskar i varierande färger ( hanskar ska man bära i år, långa som korta)





Det som är häfigt är glaskuporna som står lite här & var på bordet och innehåller olika saker, kopparna, besticken, efterätten m.m. Paris var förövrikt täckt av glaskupor som innehöll olika saker, ljus, blommor etc..... Ställ bara på bordet! 



Alla dessa blomsterstånd!



Middag på Costes ( även hotel) 239,rue Saint-Honore´ så häftigt & spännande & gott (dyrt), det finns en bar om man inte känner för att äta. Väl värt ett besök att titta på inredningen och insupa atmosfären Och självklart dukningen!



Foto genom fönstret till en restaurang, se den mixade dukningen med gamla tallrikar.


Var på denna omtalade Merci, 111, bld Beaumarchais Paris3,  som ska vara så fantastiskt, stor affär i flera våningar, blev inte speciellt imponerad kändes som man sett det förut. Restaurangen placerad bland alla bokhyllorna var lite cool. Brickan med ljusen och blommorna i plast vaser var också ett "blickfång" från 2ndra vån.   






Vi gick därifrån och åt lunch på ett superfranskt cafe´Hugo på place de Vosges.



Hotellet "Saint Germain des pres" ligger precis vid place st Germain ett stenkast från cafe´Deux Margaux, Brasserie Lipp, Cafe´Flore. Jag älskar dessa kvarter!





Fransk frukost!      Se porslinet, visst är det vackert. Det finns nog något liknande långt in i skåpen. Plocka fram! Återanvänd!

Några fler fönster tittar!  Barnkalas, Jaktmiddag




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0